NASAL OINTMENT

НАЗАЛ

Алтернативен избор за ЛОКАЛНИ АНТИБИОТИЦИ

Обновување на нарушената флора на кожата

 

AПЛИКАЦИЈА:

  • 2-3 пати во текот на денот
  • Не содржи супстанции со својства на лек
  • Безбедно за доенчиња, деца и возрасни
  • Не содржи бои, парфеми и конзерванси
  • Погодно за хомеопатски третман

ИНДИКАЦИИ:

     

  •  Маст за нос наменета за намалување на иритациите и подобрување на кожната бариера
  • Го спречува развојот на инфекции, го намалува воспалението и ја обновува нарушената флора на кожата
  • Компатибилна со лекови за лекување на инфекции