FREZYDERM NIPPLE CARE

Image FREZYDERM NIPPLE CARE

Доењето е скапоцен подарок од мајката за детето.
 
За да уживате во ова единствено искуство FREZYDERM го доздадеNipple Care Restructuring со употреба на висококвалитетни фармацевтски суровини, проверени за нивната чистота и токсиколошка безбедност, што ги прави сигурни во текот на бременоста и при доењето.
 
Nipple Care Restructuring ја обновува кожата на брадавиците по доењето (иритации и мали повреди) и штити од воспаленија и маститис.