Ushqim për detoxification

 Toksina e akumuluara në organizëm është shkaku i problemeve të ndryshme shëndetësore si dhimbje koke fryrje , probleme të lëkurës dhe lodhje kronike . Organizata e njeriut është vazhdimisht nën sulm nga substanca e padukshme të dëmshme të pranishme në ajër , aditivëve të ushqimit , dhe toksina që janë prodhuar në organizëm gjatë proceseve të ndryshme metabolike . Në procesin e pastrimit dhe eliminimin e substancave të dëmshme nga trupi kanë një rol të mëdha crebata , mëlçia , veshkat, organet e frymëmarrjes dhe të lëkurës . Për funksionimin më të mirë të këtyre organeve duhet të oslobidi organizmit nga substancat e dëmshme.