Revista e re

Image Revista e re

Doli numri i ri i revistës pa pagesë e Zegin. Gjendet në të gjitha barnatoret e Zegin. Shpejtoni dhe merreni numrin e ri, në atë ka shumë artikuj të ri dhe këshilla, promovime të prodhimeve të reja, zbritje dhe shumë informata të tjera lidhur me shëndetin Tuaj.