KRUGER ИНДИСКИ чај со млеко ви кесички 15 х 25гр.

Чај лате со вкус на ванила и цимет.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се истура кесичката се промешува и засладува по желба.

Ingredients:

Шеќер, сурутка во прав. Хидрогенизирано растително масло, обрано млеко во прав, екстракт од црн чај.