BEBIVITA 1036 Говедско и Компир со Морков каша 190 гр.

Каша од компир и морков со говедско за деца од 4 месеци.

Characteristics:

Потребната количина од кашата за оброк извадете ја од тегличката. Остатокот од кашичката добро затворете го и чувајте го во фриждер, и употребете го за 3 дена. Употребувајте само пластична лажичка.