GARNIER NATURALS ESENSAL PNM лосион за лиц 200мл

Zoom
 

Лосион за нормална и комбинирана кожа.

Effects of the product:

Освежителен тоник за нормална и мешана кожа, ги отсранува нечистотиите од лицето

Ingredients:

Во својот состав содржи овошни киселини,се нанесува наутро и навечер и се отстрануваат последните траги од млекото и шминка