ВИТАСЛИМ ХЕЛТ 30 КАПСУЛИ

Zoom
 

Препарат за здрав баланс и оптимален холестерол

Effects of the product:

Ја подобрува работата на кардио-васкуларниот систем, го нормализира холестеролот, го зголемува нивото на ХДЛ, ја подобрува концентрацијата, го намалува менструалниот дискомфорт, ја подобрува функцијата на зглобовите, има противвоспалително дејство и го засилува имуниот систем.

Characteristics:

Природен производ кој содржи омега 3 полинезаситени масни киселини и антиоксидант астаксантин и има голема биорасположливост. Со тоа има силна антиоксидативно дејство и ги елиминира слободните радикали кои се појавуваат при стрес лоша исхрана и физичко оптеретување.

Ingredients:

масо од крил, омега 3 масни киселини, омега 6 масни киселини, фосфолипиди, омега 9 масни киселини и астаксантин.