APTAMIL PREMATURE 400 гр.

Нутриционистички комплетна млечна храна во прав, прилагодена за доенчиња родени со недоволна тежина. Содржи посебни масти LCP AA и DHA за оптималн раст, развој на очите и мозокот, клинички тестирана мешавина GOS/FOS.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според килажата и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.