GARNIER .7 DAYS мед и млеко млеко за тело 250мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Effects of the product:

Млеко за сува кожа.

Ingredients:

Во себе содржи мед и млеко и се нанесува нателото после туширање.