FEMINORM GOOD NIGHT капс. Х 30

Zoom
 

Капсули за намалување на менопаузалните симптоми,особено на несоницата и анксиозноста.

Effects of the product:

Помага кај менопауза со изразени симптоми на несоница,анксиозност и депресија.Ја помага хормонската дејност при климакс, пременструален синдром.

Characteristics:

Комбинацијата на овој препарат е наменета да се зема исклучиво на вецер 30-60 минути пред спиење.

Ingredients:

Trifolium pratense, Cimicifuga I Melatotnin.