CO ADVANS WHITENING паста за заби 75мл

Паста за заби

Effects of the product:

Ефикасно ги отстранува дамките од забите со што се враќа природната белина.

Ingredients:

Комплетна 12 часовна заштита се употребува два пати во текот на денот.