HEDERA тбл. x 40

таблети со екстракт об бршлен кои помагаат за полесно ислашлување.

Effects of the product:

делуваат преку разредување на густиот секрет засобран во дишните патишта.

Characteristics:

Таблетите се препорачуваат кај лица со акутна и хронична кашлица како и при бронхитис. Препаратот не е наменет за бремени жени.

Ingredients:

Extrakt Brslen.