BECUTAN детска паста за заби

Zoom
 

Пастата овозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина.

 Ги штити забите од кариес. Темелно и нежно ги отстранува наслагите од храна на детските запчиња. Има вкус на шумски јаготки.