ALOE VERA ЗЕЛЕН чај 200 ml (VITA)

Zoom
 

Зелениот чај и неговото благотворно дејство за човечкиот организам биле познати уште пред 3000 години.Содржи многу значајни супстанции кои внесени во организмот предизвикуваат позитивни ефекти.

Effects of the product:

Го намалува холестеролот, инхибирајќи ја неговата ресорпција и балансирајќи го неговото ниво во крвта или поточно односот ХДЛ/ЛДЛ. Го зајакнува имунолошкиот систем и делува антивирусно.