Плазма кекс 300 гр.

Zoom
 

Нуди единствен вкус и хранливост за сите генерации. Содржи витамини и минерали како што се калциум, фосфор и железо, кои ги зајакнуваат коските и забите и го подобруваат метаболизмот. Се препорачува како основен или како додаток на оброк, за деца од 12 месеци и возрасни.

Characteristics:

Може да се јадат поединечно или растопени во млеко.

Ingredients:

Кекс (пченично брашно, шеќер, путер, соино брашно, растителна маст, мед, декстроза, сурутка во прав, обрано млеко, средство за нараснување ), сол, емулгатор: соја лецитин, витамини, арома.