CANPOL 18/711 резервна цуцла со среден проток за LOVI шише

Zoom
 

Благодарение на патентираната иновативна технологија на хетерогени силиконски слоеви, оваа динамична LOVI цуцла постојано ја менува својата форма во текот на хранењето, исто како и градата на мајката, преку проширувањето и скратувањето на должината во зависност од интензитетот на цицање.

Characteristics:

Пред секоја употреба темелно измијте ја цуцлата. Потоа стерилизирајте ја во стерилизатор на пареа/електричен стерилизатор или во врела вода приближно 5 минути. Кога ја затоплувате во микробранова, оставете го шишето отворено.

Ingredients:

Шеќер, декстроза, екстракт од растенија, камилица, коморача, лист од метичњак, анис, мајчина душица. Без додадени бои, арома, конзерванси. Без глутен