BECUTAN детска пудра 100 мл.

Zoom
 

Ги впива вишокот на влага и ја заштитува кожата од појава на црвенило, особено во делот на препоните. Погодна и за возрасни чија кожа е подложна на црвенило.

Characteristics:

Се нанесува на чиста и сува кожа.

Ingredients:

Силикон.

Го апсорбира вишокот влага и ја штити кожата од воспаленија.Активните додатоци го смируваат црвенилото и воедно ја негуваат нежната детска кожа, особено на вратот и на препоните.

производот е клинички и дерматолошки тестиран
развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри
се препорачува и за возрасни со сува или воспалена кожа