PAMPERS 5/16

Непропусливи пелени кои спречуваат надразнување и црвенило на бебешката кожа.

Effects of the product:

Производот е составен од апсорбирачки зони кои даваат 12 часовна сувост,растегливи се и анатомски приспособливи.

Ingredients:

Пелените во апсорбирачките зони имаат алое балзам и се користат за бебиња со килажа од 2-5 кг.