CANPOL 18/710 резервна цуцла со спор проток за LOVI шише

Zoom
 

Благодарение на патентираната иновативна технологија на хетерогени силиконски слоеви, оваа динамична LOVI цуцла постојано ја менува својата форма во текот на хранењето, исто како и градата на мајката, преку проширувањето и скратувањето на должината во зависност од интензитетот на цицање.

Characteristics:

Пред секоја употреба темелно измијте ја цуцлата. Потоа стерилизирајте ја во стерилизатор на пареа/електричен стерилизатор или во врела вода приближно 5 минути. Кога ја затоплувате во микробранова, оставете го шишето отворено.

Ingredients:

Тиква, вода. Без додадена сол. Без глутен, Без додаток на бои, ароми и згуснувачи