CANPOL 2/083 музичка книга за играње

Zoom
 

Помага при развивање на координацијата на рацете и очите и следење на вештитните. Направена е од мек, неотровен материјал и шарен дизајн. Дополнителна атракција е делот за стискање сместен во внатрешноста на книгата кој испушта звук.

Characteristics:

За безбедноста на вашето дете чувајте ја играшката чиста, мијте ја со влажна крпа или сунѓер и исплакнете темелно со млака вода. За деца под 12 години потребен е надзор од возрасни при употреба.

Ingredients:

Морков, компир, карфиол, грашок, вода, масло од репка, омега-3. Без глутен, Без додаток на бои, ароми и згуснувачи.