DUCRAY-20090 KELUAL DS шампон 100мл

Шампон за себореичен дерматит и тврдокорен перут.

Effects of the product:

Специјална формула за тешки случаи на долготраен и повторлив перут, проследен со јадеж и црвенило.

Ingredients:

Содржи два антимикробни агенси и се употребува два пати неделно во период од шест недели.