BIODENT спреј за уста

Спрејот е наменет за освежување на здивот и неутрализација на непријатниот мирис.

Effects of the product:

Дава интензивно чувство на чистота и долготрајна заштита.

Ingredients:

Салицилна киселина,витамин А и витамин Е.