APTAMIL 2 Pronutra + млечна формула за деца од 6-12 месеци 800 гр.

Млечна формула посебно произведена да ги задоволи сите хранливи потреби на доенчињата до навршени 12 месеци од животот.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според килажата и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.