НАНЕ чај во филтер кесички 20 х 1.5 гр..

Zoom
 

Интензивен вкус и мирис на нане. Го подобрува апетитот, зголемување на секрецијата на дигестивните жлезди, за проблеми со респираторниот систем.

Characteristics:

Секогаш свежо подготвен може да се пие како ладен или топол напиток во било кој дел од денот.

Ingredients:

Лист од нане.