Bioxine шампон против опаѓање на коса(за мрсна коса)

Zoom
 

Шампон против опаѓање за масна коса

Effects of the product:

Го зајакнува коренот на влакното ,го стимулира растот и ја ревитализира косата.Наменет за масна коса

Ingredients:

Биокомплекс Б11 Хербал.