CANPOL 2/630 тропалка

Zoom
 

Се препорачуваат за бебиња и мали деца. Необичните облици и живоописни бои ќе го привлечат вниманието на вањето бебе. Звуците на тропалката се специјално дизајнирани да го потикнат детето на игра и вежби. Изработено од јак материјал без остри ивици.

Characteristics:

Редовно чистете ја тропалката со влажна крпа или со сунѓер и топла сапуница а потоа темелно исплакнете.Не се врие и не ја стерилизирајте.

Ingredients:

Тиква, јаболко, вода, оризов скроб од ориз, витамин Ц. Без додаен шеќер. Без глутен. Без додадени арома, бои и конзерванси.