CANBEBE 6 бебешки пелени 16+кг 28 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Effects of the product:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Ingredients:

Влакна обложени со материјал,ментол и флуорид.