GARNIER EXTRA млеко за сува кожа 250мл

Zoom
 

Млеко за нега на сува кожа

Effects of the product:

Регенеративно млеко за изразито сува кожа на тело.

Ingredients:

Во себе содржи јаворов екстракт и се нанесува секојдневно на чиста кожа.