NUTTY STORY мусли со слива и лешник 300 гр.

Zoom
 

Мешавина со ниска содржина на заситени киселини но со висока содржина на растителни влакна и одредени витамини и минерали. Важни за правилни метаболитички процеси, за правилно функционирање на нервите, на мускулниот и имуниот систем.

Characteristics:

Се конзумираат како сладок десерт или целосен оброк потопени во млеко.

Ingredients:

Парчиња од сушена слива, лешник, цимет.