CO 360 SENSITIVE четка за заби

Четка за заби

Effects of the product:

Ги четка забите, и ги штити воспалените непца.

Ingredients:

Мека четка со посебно стимулирачки влакна кои ги масираат непцата и го подобруваат нивното здравје.