GARNIER NATURALS ESENSAL PNM млеко за лице 200мл

Zoom
 

Млеко за лице за нормална и мешана кожа

Effects of the product:

Млеко збогатено со микромасла за вадење на шминка и нечистотии.

Ingredients:

Во својот состав содржи овошни екстракти се нанесува наутро и навечер.