BEBIMIL 1 млеко 300 гр.

Почетна млечна храна за доенчиња од раѓање.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според тежината и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.

Ingredients:

Сурутка, обезмастено млеко, олеинет од палмино масло, кокосово масло, сончогледово масло, култура bifidobacterium lactis, рибино масло, млеко и соја лецитин. Не содржи глутен.