ВИТАСЛИМ ЛАЈТ 30 КАПСУЛИ

Zoom
 

Додаток во исхрана кој се користи за намалување на телесната тежина и редукција на масната маса

Effects of the product:

Го потиснува апетитот преку намалување на чувството на глад и создава чувство на ситост и ги согорува маснотиите

Characteristics:

Произведен со посебен процес на изработка каде нема термичка обработка на активните компоненти,што овозможува брза ресорпција во организмот. Состојките се ослободуваат брзо бидејќи се претходно растворени и се зема 1 час пред јадење три пати дневно. Мора да се користи барем 3 месеци за да се постигне посакуваниот ефект.

Ingredients:

коњугирана линоленска киселина, масло од јадки на корејски бор, токоферон