ДЕТСКИ чај во филтер кесички 20 х 2 гр.

Zoom
 

Помага при настинки кај децата, при стомачни тегоби и зајакнување на имунолошкиот систем.

Characteristics:

Пријатен за целодневно користење. Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Камилица, липа, капина, анасон, коприва и хибискус.