ВИТАЛИС СЛИМ КАПСУЛИ

Zoom
 

Капсули за намалување на апетитот кој го помагаат слабеењето

Effects of the product:

Капсулите го забрзуваат метаболизмот, го подобруваат варењето, ги врзуваат мастите и ги исфрлуваат од организмот. Ја подобруваат циркулацијата

Characteristics:

Се зема три пати на ден по 2 капсули пред оброк со две чаши вода.

Ingredients:

Chitosan, lemon fruit ext, bromelain, theae sinensis.