Alpecin C1 Cofein шампон

Zoom
 

Шампон за стимулирање раст на коса

Effects of the product:

Стимулира раст на косата директно од коренот на влакното, го штити самото влакно и ја зајакнува косата.

Ingredients:

Пантенол и кофеин