BECUTAN детска крема 100 мл.

Zoom
 

Детски крем прикладен за секојдневна нега и заштита на кожата кај деца и возрасни.

Characteristics:

Се нанесува рамномерно на површината на кожата, во тенок слој.

Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции, кои обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело.

Неговиот состав е потполно приспособен и на потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќe пати да се нанесува без притоа да доведе до презаситување.

производот е клинички и дерматолошки тестиран
прикладен е за нега на сува и чувствителна кожа кај сите возрасти
има pH вредност приспособена на кожата