CANPOL 22/510 силиконска цуцла лажалка во форма на цреша (6+м.)

Zoom
 

Ортодонска силиконска цуцла лажливка, наменета за деца од 6+ месеци. Стабилен проток на воздух, што може едноставно да се провери со благо притискање на цуцлата (ова е особено важно за правилен развој на вилицата кај децата). Граничниците со дупчиња за воздух ја спречуваат иритацијата на нежната бебешка кожа.

Characteristics:

Пред првата и пред секоја употреба исперете ја цуцлата и шишето со топла вода и благ сапун а потоа потолно исплакнете ја.