BEBIMIL 2 млеко 300 гр.

Zoom
 

Млечна храна од навршени 6 месеци па натаму.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според тежината и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.