CANPOL 18/315 резервна цуцла со спор проток за стандардно шише

Zoom
 

Резервна цуцла со спор проток наменета за деца над 3 месеци, за стандардно шише се силиконски потполно провидни, без вкус и долготрајни. Одговараат на сите стандардни шишања и ги намалуваат грчевите кај новороденчињата.

Characteristics:

Пред првата употреба стерилизирајте ја цуцлата во вода која врие 5 минути, потоа оставете ја да се олади и со благо притискање истиснете ја водата од цуцлата. Пред секоја употреба исперете ја цуцлата со топла вода и благ сапун а потоа потолно исплакнете ја.

Ingredients:

Рен, компир, карфиол, вода, обрано млеко, павлака, масло од репка, магдонос.