PAMPERS 4/ 14 (С&П) 7-14 кг

Непропусливи пелени кои спречуваат надразнување и црвенило на бебешката кожа.

Effects of the product:

Производот е составен од апсорбирачки зони кои даваат 12 часовна сувост,растегливи се и анатомски приспособливи.

Ingredients:

Во апсорбирачкиот слој имаат балзам од камилица и се користат за бебиња со килажа од 7-14 кг.