BEBIVITA 1004 Мешано Овошје каша 190 гр.

Каша од мешано овошје за деца од 4 месеци.

Characteristics:

Потребната количина од кашата за оброк извадете ја од тегличката. Остатокот од кашичката добро затворете го и чувајте го во фриждер, и употребете го за 3 дена. Употребувајте само пластична лажичка.

Ingredients:

Високо квалитетни хипоалергени белковини (протеини), добиени со посебна постапка на хидролиза која значително го намалува алергениот потенцијал на кравјото млеко, со разградување на помали компоненти.