VIGORIX меки желатински капс. Х 30

Zoom
 

Меки зелатински капсули кој содрзат екстрат од златен корен.

Effects of the product:

Златниот корен помага за зголемување на физичката издржливост и го ублажува чуството на замор.Ја подобрува опстата состојба на организмот и го подобрува имунитет.

Characteristics:

Препарот е наменет за лица над 18 годишна воздраст, не смее да се зема на вецер пред спиење бидејки може да влијае на квалитетот на сонот.

Ingredients:

Rhodiola rosea