АЛКАЛАКС чај во филтер кесички 20 х 2 гр.

Zoom
 

Дејствуа како добар прочистувач, зголемувјќи ја перисталтиката на цревата и стимулирајќи го рефлексот на дефекација. Дејството се манифестира 6- 8 часа по конзумирањето, се препорачува да се пие навечер.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Лист од сена (мајчин лист) 100%.