NIVEA ULTRA STRONG гел за коса 150мл.

Zoom
 

Гел за ултра силно одржување на посакуваниот облик кој трае во текот на целиот ден. Го зголемува природниот сјај на коста не оставајќи траги и не сушејќи ја косата.

Effects of the product:

Нуди ултра силно зацврстување на посакуваниот облик, не оставајќи траги и не ја суши косата.

Characteristics:

Се зема мала количина од гелот и се обликува посакуваната фризура.