Јаболко со цимет чај во филтер кеси 20 х 1.5 гр

Zoom
 

Го подобрува варењето на храната, и го намалува ризикот од болести на срцето. Како антисептик се бори против бактериите, со благо смирувачко дејство.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Јаболко, цимет.