CHOCO SECRETS мусли со чоколадо и портокал 300 гр.

Zoom
 

Житна мешавина како главен извор на диетални влакна, витамини и минерали со ефект на правилни метаболитички процеси, и правилно функционирање на нервите, на мускулниот и имуниот систем.

Characteristics:

Се конзумираат како сладок десерт или целосен оброк потопени во млеко.

Ingredients:

Перничиња полнети со чоколадо, чоколадиран портокал.