APTAMIL 3 Pronutra + млечна формула за деца над 12 месеци 800 гр.

Zoom
 

Урамнотежена млечна формула посебно произведена да ги задоволи сите хранливи потреби како и потребите на железо, цинк и минерали. Се препорачува по навршени 12 месеци.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според килажата и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.

Aptamil 3 е наменет за исхрана на дете над 12 месечна возраст.