CAN чешел и четка мече

Сетот е направен од меки козји влакна и неколку врсти најлонски влакна за деца од 1-3 години. Четкањето овозможува ран почеток на нега на косата, одржувајќи ја мека и сјајна.

Characteristics:

Површината на четката мијте ја со влажна крпа или сунѓер. Пред секоја употреба мијте ја со брела вода и сушете ја со фен.